Forumregels

Forumregels

Berichtdoor admin » 18 nov 2010 15:15

1. Forum regels

1. Berichten moeten geplaatst worden in de daarvoor bedoelde fora. Iedere gebruiker wordt geacht de forum omschrijving te lezen voordat hij of zij een bericht plaatst.
2. Het is niet toegestaan om meer dan 1 gebruikersaccount (nickname) te hebben. In bepaalde gevallen kunnen daar uitzonderingen op gemaakt worden door de beheerders.
3. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat direct duidelijk is wat ermee bedoeld wordt, ook de titel dient aan te geven waar het bericht betrekking op heeft.
4. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere gebruikers. Flaming of andere vormen van beledigingen zijn niet toegestaan en kunnen leiden tot verwijdering van bericht en/of (tijdelijke) ban van gebruiker.
5. Gebruikers dienen rekening te houden met de soort bezoekers op dit forum. Het plaatsen van aanstootgevende teksten ,illegale (bijv. warez) links, plaatjes, aanzetten tot/ uitleg geven over illegale praktijken etc. wordt niet getolereerd.
6. Racisme - op welke manier dan ook - hoort niet thuis op deze fora, en is grond voor onmiddellijke weigering van de gebruiker die inbreuk pleegt op deze regel. Wij pleiten voor verdraagzaamheid over alle grenzen van rasverschillen, geslachten en/of meningen.
7. Gebruikers zijn verplicht normaal geschreven teksten te plaatsen in hun bericht of onderwerp. De voertaal op dit forum is Nederlands.
8. Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden.
9. Spam is onder geen beding toegestaan. Gebruikers die zich schuldig maken aan spammen zullen worden gewaarschuwd en hun berichten worden verwijderd. Bij herhaling volgt een ban.
10. Het is op Chinaquad.nl niet toegestaan om reclame te maken zonder dit te overleggen met de beheerders van Chinaquad.nl.
11. De beheerders behouden zich het recht voor om berichten en onderwerpen zonder notificatie aan de gebruiker te verwijderen of te bewerken. Berichten met aanstootgevende teksten/foto's, laster, spam,reclame of professionele verkoop etc. worden naar eigen inzicht verwijderd. Het bepalen of iets valt onder deze categorie wordt bepaald door de beheerders en niet door de gebruiker.
12. Gebruikers van het forum zijn verplicht om instructies / aanwijzingen van de moderators of beheerder op te volgen. Het niet opvolgen van aanwijzingen / instructies kan leiden tot een waarschuwing en bij herhaling tot een (tijdelijke) ban.
13. Het te koop aanbieden van quads/onderdelen is enkel voorbehouden aan particuliere leden. Het is niet toegestaan om:
- te reageren op topics in de te koop sectie. Stuur de verkopende partij een PB. Dit om discussie of afkraken in de topics te vermijden.
- een account aan te maken met als doel een advertentie op CQ te plaatsen. Alleen een bericht in "me and my quad" is NIET voldoende om een advertentie in de te koop sectie te plaatsen.
- voor handelaren/professionals is het niet toegestaan om producten te koop aan te bieden of reclame te maken voor hun winkel,product etc. Wilt u als handelaar/ professional toch reclame maken op http://www.Chinaquad.nl? Neem dan contact op
met ons via info@chinaquad.nl voor de mogelijkheden.
- het is niet toegestaan om in het topic van een ander, je te verkopen producten, te promoten/aan te bieden.
- de moderators kunnen bij overtreding van deze regels zonder opgaaf van reden berichten verwijderen.
- bij meerdere overtredingen van bovengenoemde regels kan een waarschuwing en/of ban volgen.
14. Deze forum regels gelden ook (voor zover van toepassing) voor het gebruik van het persoonlijke berichten systeem (PB).
Afbeelding Greetz Admin
Avatar gebruiker
admin
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 2515
Geregistreerd: 03 maart 2009 02:06
Woonplaats: Zandvoort

Delen op

Share on Facebook Facebook

Keer terug naar Forumregels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast